Even voorstellen!

De dietisten van Mijn Diëtiste staan voor u klaar!

U kunt terecht voor professioneel voedingsadvies. Of u voedingsadvies nodig hebt voor afvallen, aankomen, bij diabetes, een hoge bloeddruk of een te hoog gewicht. Begeleiding bij koemelkallergie, darmklachten of oncologie. Of juist begeleiding nodig hebt omdat u te veel met eten bezig bent. Neem gerust contact op met een van de diëtisten voor al uw vragen. 

Diëtist:  Maike van der Wal 

Graag wil ik me aan u voorstellen. Ik ben Maike van der Wal , 33 jaar oud. In mijn dagelijkse leven sport ik graag zoals: hardlopen, hockey en yoga. In de zomer vind ik het heerlijk om te waterskiën. Ook ontspanning is belangrijk voor het lichaam. 

Tijdens mijn HBO- studie Voeding & Diëtetiek heb ik stage gelopen in een ziekenhuis. Na mijn stage heb ik twee diëtisten praktijken waargenomen i.v.m een zwangerschap. In Januari 2010 ben ik als zelfstandige diëtist mijn praktijk gestart: Mijn Diëtiste. 

Het werk als diëtist doe ik met veel plezier! Mijn kennis hou ik up -to -date door het volgen van cursussen en nascholingen. 

  • Enthousiast met een frisse blik.
  • Mijn werkwijze is van deze tijd puur, professioneel en servicegericht.
  • De client staat bij mij centraal.
  • Deze persoonlijke benadering maakt het werk voor mij al diëtist zo interessant. 

Ik denk dat internet de toekomst is. Om die reden kies ik ervoor om o.a mijn  kennis , leuke  recepten en goede adviezen via social media te verspreiden. U kunt mij volgen via Facebook en Instagram en natuurlijk mijn website.  Ook kunt u online consulten bij mij inplannen.