Proteïne dieet 

Het proteïne dieet.

De strijd tegen overgewicht en obesitas of voorafgaand een maagverkleining (gastric bypass). 

 Heb je net dat steuntje extra nodig om af te vallen? Dan is het Proteine dieet wellicht iets voor jou.

De praktijk met een proteïne dieet speciaal ontwikkeld door diëtisten. Professionele begeleiding door een diëtist is de sleutel tot succes. Het doel is om je op een veilige, correcte en verantwoorde manier naar een gezond eetpatroon te begeleiden.

Voorkom het bekende Jo- Jo effect , kies voor professionele begeleiding door een diëtist. 

Accent XL Huidverstrakking


De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen uw huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Uw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld.

U kunt uit de volgende zones kiezen:
Billen, Bovenbenen, Buik, Rug, Heupen, Dijen, Binnenkant bovenbenen, Binnenkant knieën, Bovenarmen, Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn.  Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling:
20 – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat:
Minimaal 6 behandelingen*

Interval:
1 – 2 weken

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwacht

Instagram

Mijn Diëtiste post op instagram voedings- en gezondheidsnieuws. Lekkere recepten, lifestyle- en sporttips. Volg Mijn Diëtist nu op instagram.  

Facebook

Mijn Diëtiste is ook actief op Facebook. Hier vind je voedings- en gezondheidsnieuws. Lekkere recepten, lifestyle en sporttips. Volg Mijn Diëtiste op Facebook 

Tips/Gerechten

Gezonde tips qua voeding , beweging en leefstijl. Met receptuur, ook jij kunt gezond eten. Klik op onderstaande button voor tips & gerechten.