Proteïne dieet  & Recepten 

Prodimed , proteine dieet.

De strijd tegen overgewicht en obesitas of voorafgaand een maagverkleining (gastric bypass). 

 Heb je net dat steuntje extra nodig om af te vallen? Dan is het Prodimed dieet wellicht iets voor jou.

Prodimed is een proteïne dieet ontwikkeld door diëtisten. Professionele begeleiding door een diëtist is de sleutel tot succes. je . Het doel is om je op een veilige, correcte en verantwoorde manier naar een gezond eetpatroon te begeleiden. Voorkom het bekende Jo- Jo effect , kies voor professionele begeleiding door een diëtist. 

Recepten!

Kijk voor lekkere recepten, tips en adviezen op de Instagram pagina van ( mijndietistemaike)  of Facebookpagina (Mijn Dietiste) . Klik op de verschillende buttons hieronder voor meer informatie.

Ken je zelf een heerlijk en gezond gerecht? Stuur je gerecht naar  maike@mijndietiste.nl.  Wie weet komt je gerecht op instagram, Facebook of op de  website van Mijn Diëtiste. 

Instagram

Mijn Diëtiste post op instagram voedings- en gezondheidsnieuws. Lekkere recepten, lifestyle- en sporttips. Volg Mijn Diëtist nu op instagram.  

Facebook

Mijn Diëtiste is ook actief op Facebook. Hier vind je voedings- en gezondheidsnieuws. Lekkere recepten, lifestyle en sporttips. Volg Mijn Diëtiste op Facebook 

Tips/Gerechten

Gezonde tips qua voeding , beweging en leefstijl. Met receptuur, ook jij kunt gezond eten. Klik op onderstaande button voor tips & gerechten.